Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Dossier tips

Wat doe je bij suïcidaal gedrag bij jongeren, hoe communiceer je met iemand met dementie? Welke signalen wijzen op huwelijksdwang en hoe herken je ouderenmishandeling? Lees hier de artikelen met concrete tips voor jou als sociale professional.

Artikelen met tips

Tips van bloggers

 • EPI-Anneke-Krakers

  Blog: 39 Persoonlijke lessen

  Peinzend over mijn leven en mijn bedrijf en wat mij gelukkig maakt, heb ik 39 lessen voor je verzameld. Het zijn lessen die ik heb geleerd en die ik nog steeds toepas in alles wat ik onderneem. Ik hoop dat dit je mag inspireren.

 • Fawzi-Salih

  7 tips voor een succesvolle Facebook pagina...

  Steeds meer wijkteams hebben een pagina op Facebook. Maar wat zijn de do’s voor meer interactie met burgers. In dit blog laat ik zien hoe je als wijkteam meer succes krijgt met je Facebook pagina.

 • Britta-Lassen-EPI

  Blog: Hoe open ben jij in de ontmoeting?

  Onze waarneming is selectief en gekleurd. Zo komt het dat we mensen te kort doen of ze juist overschatten. Dat we slechts de helft van de mogelijkheden zien en alternatieven buiten onze blik vallen. Maar dit kan ook anders.

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: Hoe maak je de website van het wijkteam...

  Veel website van wijkteams zijn dodelijk saai. Hoe val je op? Wat is er nodig voor het maken van spannende content? In dit blog geef ik je vijf tips.

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: Tienduizend bezoekers voor de...

  Tienduizend bezoekers per maand voor de website van het wijkteam. Hoe klinkt dat? In dit blog onthul ik vijf geheimen om meer bezoekers te trekken voor jullie website.

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: 5 ideeën voor de website van het wijkteam

  Het actueel houden van de website en sociale media is voor veel beroepskrachten in wijkteams een lastige opgave. Regelmatig krijg ik de vraag van teams hoe ze kunnen verrassen. In dit blog lees je het antwoord.