Podcast

Zo’n moment in je loopbaan dat je altijd bij zal blijven… Zorg+Welzijn presenteert een nieuwe podcastserie: Kippenvel. Journalist Maarten Dallinga interviewt sociaal werkers en hulpverleners over een kippenvelmoment in hun carrière.

Aflevering 1:
Adrie is hulpverlener bij Moviera in Utrecht en helpt slachtoffers van huiselijk geweld. Hij begeleidde een cliënt die haar geloof in de hulpverlening volledig was kwijtgeraakt. Adrie wist haar vertrouwen te herstellen.
Luister via je favoriete podcast-app – zoals Apple podcasts of op Spotify:

Aflevering 2:
Gerben (48) is senior casemanager dementie bij TWB Thuiszorg met Aandacht in Roosendaal. Een cliënt die zich totaal niet bewust was van zijn dementie, wist hij op creatieve wijze toch enthousiast te krijgen voor dagbesteding. Luister via je favoriete podcastapp – zoals Apple podcasts of op Spotify:

Aflevering 3:

Suzanne (30) is hulpverlener bij De Jeugd- & Gezinsbeschermers in ’t Gooi. Ze zag hoe een moeder uiteindelijk alles deed in het belang van haar kind en zichzelf volledig wegcijferde. Luister de podcast via je favoriete podcastapp – zoals Apple Podcasts of Spotify – of hier:

Aflevering 4:
Simone van der Ster. Ze begeleidde een jonge vrouw met zware hersenschade naar zelfstandig wonen – het resultaat van een intensieve en geduldige aanpak. Simone (32 jaar) is ambulant begeleider van mensen met niet-aangeboren hersenletsel bij Professionals in NAH. Luister via je favoriete podcastapp – zoals Apple Podcasts of Spotify – of hier: