Hoe scoort mijn organisatie op Zoover?

Inwoners van Eindhoven mogen zelf bepalen welke zorg- of hulpaanbieder hen het beste kan helpen. Om hen van dienst te zijn, lanceert de gemeente: www.eindhoven.steunwijzer.nl. Hiermee kunnen zij in een oogopslag zien welke organisaties in het sociaal domein er zijn, wat hen van elkaar onderscheidt en wat hun kwaliteit is. Een goed idee?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Z org+Welzijn vroeg vijf experts om hun mening. Ze zijn allen positief over de vergelijkingssite. ‘Inwoners en wijkteams krijgen met de site veel beter zicht op welke aanbieders er zijn en waarin deze zich onderscheiden’, zegt de één. Maar wel ‘uitkijken met beoordelingen van organisaties in de jeugdsector’, waarschuwt de ander.

Jeroen Hoenderkamp,
strategisch adviseur bij de gemeente Eindhoven en

Dewi Delhoofen,
accountmanager Inhoud en Ontwikkeling bij Stichting WIJeindhoven over de site:

Delhoofen: ‘Inwoners van Eindhoven en de tien wijkteams van Stichting WIJeindhoven die inwoners ondersteunen met het zoeken naar hulp en zorg, zitten soms met hun handen in het

0
13

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.