Kies het Zorg+Welzijn abonnement dat bij je past!

Wil je Zorg+Welzijn alleen digitaal lezen of toch liever het papieren tijdschrift ontvangen? De keuze is aan jou! Wat je ook kiest, je krijgt altijd onbeperkt toegang tot al onze artikelen op Zorgwelzijn.nl.

Overzichtelijk, informatief en leerzaam

Goed overzichtelijk. Duidelijk informatief. Zeer leerzaam. Mooie en duidelijke omschrijving over veel zorg en welzijn zaken. Zo belangrijk

Gereviewd door Marie Peters

Geweldige informatie en lectuur voor profesionals

Goed informatief

Gereviewd door anna van woerden

Zorg+Welzijn ontvangen binnen uw instelling?

Wij bieden organisaties diverse mogelijkheden om raden van toezicht, besturen of medewerkers van nieuws, achtergronden, opinie, verdieping, events en nascholing te voorzien. Wij vertellen u er graag meer over. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.

Vanaf 6 personen hebben wij aantrekkelijke oplossingen met voordelen als:

  • Onbeperkt toegang tot Zorgwelzijn.nl
  • Wekelijkse nieuwsbrieven
  • Een vaste contactpersoon
  • Alles op 1 factuur

Neem contact op met:
Bianca Kapoen –  030-6383860
binnendienst@bsl.nl

Studenten lezen Zorg+Welzijn met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling je studentennummer bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt en volg de stappen in onze shop.

Altijd het laatste nieuws
via onze nieuwsbrief, website en magazine

6 accreditatiepunten
bij Registerplein met de Z+W Kennistoets

900+ activiteitenkaarten
altijd een goed idee voor een zinvolle dagbesteding

11.000+ artikelen
goed geïnformeerd over het gehele sociaal domein

Inkijkexemplaar Zorg+Welzijn magazine

Ben je nieuwsgierig naar Zorg+Welzijn magazine? Neem alvast een kijkje in ons online inkijkexemplaar.

Elke editie staat boordevol interessante artikelen. We belichten de verschillende onderwerpen altijd vanuit de praktijk, zodat jij er morgen iets mee kunt.

Overtuigd? Sluit vandaag nog een abonnement af en krijg direct toegang tot de vakinformatie en geaccrediteerde kennistoetsen op ZorgWelzijn.nl.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al je vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Zorg+Welzijn hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw Zorg+Welzijn abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

Zorg+Welzijn

Zorg+Welzijn voorziet je dagelijks van kennis. Met Zorg+Welzijn ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal domein. We voorzien je van relevante achtergrondverhalen, interessante interviews, prikkelende columns en handige tips. Naast onze website hebben we ook een magazine. Maak kennis met het werk van jouw collega’s in dit dynamische werkveld en blijf op de hoogte van de veranderingen in het sociaal domein. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar.