Kies het Zorg+Welzijn abonnement dat bij je past!

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op Zorg+Welzijn.nl en zes keer per jaar het Zorg+Welzijn magazine ontvangen? Neem dan nu een abonnement!

Studenten lezen Zorg+Welzijn met 50% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling je studentennummer bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt en volg de stappen in onze shop.

Zorg+Welzijn ontvangen binnen uw instelling?

Wij bieden organisaties diverse mogelijkheden om medewerkers van nieuws, achtergronden, opinie, verdieping, events en nascholing te voorzien. Wij komen graag bij u langs om meer te horen over uw wensen om er achter te komen hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Wilt u voor meerdere personen binnen uw instelling, uw gehele bestuur of raad van toezicht een abonnement afsluiten op Zorg+Welzijn? Dat kan!
Vanaf 6 personen of meer hebben wij een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs.

U kunt er als organisatie ook voor kiezen om een aantal magazines aan te schaffen en de gehele organisatie te voorzien van volledige online toegang waardoor alle premium content, altijd en overal, op Zorgwelzijn.nl beschikbaar is.

Neem contact op met:
Sreshant Rambhajan –  030 6383723
binnendienst@bsl.nl

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al je vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van Zorg+Welzijn hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw Zorg+Welzijn abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

Zorg+Welzijn

Zorg+Welzijn voorziet je dagelijks van kennis. Met Zorg+Welzijn ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal domein. We voorzien je van relevante achtergrondverhalen, interessante interviews, prikkelende columns en handige tips. Naast onze website hebben we ook een magazine. Maak kennis met het werk van jouw collega’s in dit dynamische werkveld en blijf op de hoogte van de veranderingen in het sociaal domein. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar.