Het keukentafelgesprek: Jolanda Kleijn, medeoprichter Stichting Uitblinkers

De roodbakstenen woning ligt midden in het liefelijke groen van Noord-Limburg. Een prettige inrichting: veel natuurlijke grijstinten, warm hout en een bont geschilderde piano. De keukentafel is enorm, niet gek gezien het grote gezin dat psychiatrisch verpleegkundige Jolanda Kleijn (51) deelt met echtgenoot en psychotherapeut Aad Renalda.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-018-0245-1/MediaObjects/41185_2018_245_Fig1_HTML.jpg

‘Je zit dichter bij je cliënt dan je denkt’

De roodbakstenen woning ligt midden in het liefelijke groen van Noord-Limburg. Een prettige inrichting: veel natuurlijke grijstinten, warm hout en een bont geschilderde piano. De keukentafel is enorm, niet gek gezien het grote gezin dat psychiatrisch verpleegkundige Jolanda Kleijn (51) deelt met echtgenoot en psychotherapeut Aad Renalda. Het tweetal heeft vijf dochters, van wie er nog drie thuis wonen, maar ook honden, ezels, pony’s, ganzen en katten. Werk en privé lopen door elkaar.

Kleijn ontvangt regelmatig cliënten van haar Stichting Uitblinkers aan de keukentafel. ‘Dat past bij onze aanpak. Dichtbij de

0
48

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.