Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Website Zorg + Welzijn geheel vernieuwd

Zorgwelzijn.nl is compleet vernieuwd. Nieuws, blogs en achtergrondverhalen komen in het nieuwe, frisse ontwerp nog beter tot hun recht. Door de nieuwe navigatie is het vinden van nieuws uit de eigen sector een stuk gemakkelijker geworden.
Website Zorg + Welzijn geheel vernieuwd

U vindt de nieuwsberichten, blogs en dossier vanaf nu via een tabblad van de eigen sector. Als u bijvoorbeeld op het tabblad Welzijnswerk klikt, ziet u daar alle nieuwsberichten, blogs en opiniestukken over het welzijnswerk bij elkaar staan.
Vanuit deze eigen sectorpagina kunt u ook weer gemakkelijk doorklikken naar de agenda, dossiers, events, video’s en loopbaanpagina.

Evenement uploaden
Nieuw is dat u zelf u agenda-items gratis kunt uploaden. U vindt deze optie op de agendapagina. Wanneer de redactie uw evenement geschikt vindt voor de lezers van Zorg + Welzijn, wordt deze na goedkeuring geplaatst.

Inloggen voor reacties
Een andere vernieuwing waar u als bezoeker misschien aan moet wennen is het inloggen. Wij hebben dit ingevoerd onder andere voor het voorkomen van spam en ongewenste reacties. Klik hier voor antwoord op de meestgestelde vragen over inloggen.

De redactie van Zorg + Welzijn wenst u veel plezier met de nieuwe website. Wij ontvangen uiteraard graag uw feedback. U kunt deze mailen naar zorgenwelzijn@reedbusiness.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.