Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Partnergeweld kun je niet afsluiten, insluiten is helend’

Ester Wijnen kreeg duizenden reacties van lotgenoten en professionals toen ze haar ervaringen met partnergeweld deelde. Inmiddels heeft ze ook haar eigen boek. Schrijven bleek helend en bracht nieuwe inzichten, zoals onder ogen zien dat ‘afsluiten’ een illusie is, en dat educatie over psychisch geweld nog belangrijker is dan ze al vermoedde.
Partnergeweld bleef zich ook na de scheiding als een woekerplant opdringen, schrijft Ester Wijnen in haar boek over haar ervaringen met huiselijk geweld.

In Jij bent het probleem. Mijn leven met partnergeweld beschrijft Ester haar leven van het allereerste begin tot en met de periode van interviews over haar verhaal op LinkedIn. De impact van de vechtscheiding van haar ouders. De wrok die ze tegen haar moeder koesterde toen die uit haar leven verdween. Talloze voorbeelden van de manipulatie van Matthijs, de man die ze na acht jaar verliet. Vele mooie maar ook minder mooie momenten ná de

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.