Eric van der Burg: ‘Ook ondernemers zijn verantwoordelijk voor welzijn in de wijk’

Eric van der Burg is de nieuwe voorzitter van Sociaal Werk Nederland. Dat besloten de leden vandaag tijdens een extra ledenvergadering. Van der Burg was hiervoor gemeenteraadslid in Amsterdam en lange tijd wethouder met onder andere de portefeuilles zorg, welzijn, sport en ruimtelijke ordening.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Sociaal Werk Nederland

Van harte gefeliciteerd met de benoeming. Wat kunnen we van uw voorzitterschap verwachten?
Zoals elk beginnend bestuurslid zal ik me de komende tijd in de organisatie verdiepen. Ik zal het land ingaan om het Nederlandse sociaal werk te leren kennen. Over bepaalde onderwerpen heb ik al een mening en over anderen zal ik de komende tijd mijn mening vormen. Mezelf kennende zal ik die mening ook zeker uiten, op een prikkelende manier, maar uiteindelijk beslissen de leden de koers van Sociaal Werk Nederland en voert het bestuur, met mij als voorzitter, die beslissingen uit.

U bent een VVD’er. Een logische

0
290

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.