Congres: ‘Professionele besluitvorming in jouw wijkteam’

Mariël van Pelt, senior adviseur professionalisering sociaal werk bij Movisie, geeft op de Dag van de Sociaal Werker een workshop over professionele besluitvorming. ‘De professional moet steeds tal van factoren afwegen bij het bepalen van wat hij nu wel of niet moet doen.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Van Pelt geeft de workshop ‘Visie en vakbekwaamheid in jouw sociaal wijkteam’ met Evert van Rest, trainer professionalisering sociaal werk. Samen met twee andere onderzoekers hebben zij intensief onderzoek gedaan naar professionele besluitvorming in vier sterk verschillende teams van sociaal professionals: een FACT-team, een sociaal wijkteam, een schuldhulpteam en een team van een talentcentrum. Het resultaat is gevat in het rapport Visie en vakbekwaamheid maken het verschil.

Mariël van Pelt: ‘We hebben onderzocht hoe de professionele besluitvorming er in de praktijk uitziet. Eerst hebben we literatuuronderzoek gedaan, om tot een kader te komen zodat we wisten waar we op moesten

0
64

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.