Ik pik het niet’

Ze vroeg lachend aan de fotograaf of ze niet kon worden bijgewerkt met Photoshop. Actievoeren gaat je niet in je koude kleren zitten. En ondertussen gaat het werk van Lisette Steert, thuiszorgmedewerker, gewoon door. Ze werkte eerst voor Sensire en leerde daar voor haar eigen baan op te komen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Er waren genoeg collega’s die zeiden dat je er toch niets aan kon doen. Nou, wel dus. Lisette was een van de bezetters van het gemeentehuis van Bronckhorst, februari jongstleden. Ze was het gesol met haar en met de mensen voor wie ze werkt meer dan zat. Al haar cliënten waren in uren gekort en toen viel haar werkgever, TSN, ook nog om. Je staat op straat of krijgt een veel minder contract. Echt niet.

De mevrouw in de stoel is blij dat ze bij Lisette kan blijven. Het is je eigen huis en dan iedere keer een ander. Lisette

0
22

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.