#HERMAN: Klaas

Paar weken terug wandelde ik op een mooie zondag langs het terras van een restaurant. Keurige buurt, keurige stad. Voor mij uit liep een keurig geklede en opgemaakte, jonge vrouw die een hidjab droeg. Er zaten twee keurige blanke Nederlandse mannen en twee keurige Nederlandse vrouwen op het terras.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Paar weken terug wandelde ik op een mooie zondag langs het terras van een restaurant. Keurige buurt, keurige stad. Voor mij uit liep een keurig geklede en opgemaakte, jonge vrouw die een hidjab droeg. Er zaten twee keurige blanke Nederlandse mannen en twee keurige Nederlandse vrouwen op het terras. Ik heb het sterke vermoeden dat zij de vrouw voor mij helemaal niet kenden. Maar toen zij haar zagen, zag ik alle vier verstarren. De blikken die daarvoor op de mooie zondagmiddag stonden, grimasten naar boosheid en haat. Ik zag het aan met stijgende verbazing. Fascinerend,

0
11

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.