Venray in verandering: Doping voor de buurt

Venray-watcher Stan Verhaag bezoekt de nieuwjaarsborrel in zijn eigen Oranjebuurt. Het is de derde sinds een clubje enthousiastelingen het initiatief nam om zelf de leefbaarheid te verbeteren. Maar waarom hangen er nergens posters voor de ramen?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De voortekenen waren niet zo gunstig. Ik was zo’n beetje de enige in de hele buurt die de poster had opgehangen: ‘De nieuwjaarsborrel is jaarlijks op de tweede zondag in januari van 15.00 tot 18.00 uur. Hang deze uitnodiging svp voor uw raam.’ Maar dat deed dus bijna niemand. Op de achterzijde stond: ‘Kom, loop binnen, schuif aan, zeg hallo, laat je gezicht zien, hef het glas, ontmoet, maak kennis, klets bij, wens al het goede en voel je welkom.’ Aan het enthousiasme van de organisatoren kon het niet liggen. Tweeëneenhalf jaar geleden hing de halve Oranjebuurt vol met posters.

0
22

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.