Digitalia: Opening e-healthweek in Louwman Museum in Den Haag

Nieuwe digitale ontwikkelingen, handige apps en gadgets voor het sociaal domein. Heb je tips? Mail dan: zorgenwelzijn@bsl.n

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Opening e-healthweek in Louwman Museum in Den Haag

De openingsmanifestatie van de nationale e-healthweek vindt dit jaar op 21 januari 2019 plaats in Den Haag. Een en ander vindt plaats tussen de klassieke auto’s van het Louwman Museum.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-018-0289-2/MediaObjects/41185_2018_289_Fig1_HTML.jpg

Organisator van de manifestatie, ICT&health, het grootste officiële kennisplatform over de toekomst van de zorg, heeft de stad in 2019 wederom gekozen als hostingcity. Tijdens het congres komen zorggebruikers, zorgprofessionals, zorg-ontwikkelaars en beleidsmakers bijeen. Zorgvernieuwers laten zien hoe ze nieuwe (technologische) mogelijkheden in de zorg inzetten, om de zorg vanuit de vraag van de gebruiker toekomstbestendig te maken.

Om creatieve ideeën en

0
27

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.