Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Home Instead sluit aan bij het welzijn van ouderen met dementie

Persoonsgerichte zorg is het handelsmerk van Home Instead Thuisservice. Hun motto: thuiszorg, maar dan anders. ‘Wij zitten specifiek op de begeleiding van senioren, niet op de medische taken. Dit blijkt vooral voor mensen met dementie goed te werken. We staan naast de klant en sluiten aan bij wat zij belangrijk vinden’, zegt directeur Nicole Wilkes Kindt. Opvallend: de medewerkers worden geselecteerd op levenservaring en mantelzorg-verleden.
Beeld: Home Instead
Premium

De diensten van Home Instead munten uit in de “bedrijfsmatige aanpak met een hart” als je de folder – website – leest: ‘Bij ons gaat het welzijn van ouderen vóór de zorg. Het accent ligt op persoonlijke betrokkenheid en betekenisvolle mantelzorgondersteuning om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.’ Home Instead richt zich op de begeleiding van senioren. ‘We zien dat onze persoonlijke dienstverlening juist heel erg aansluit bij mensen met dementie’, zegt

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.