Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cao overleg VVT weer hervat

De Cao-onderhandelingen in de branche Verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) worden weer hervat. De werkgeversorganisaties ActiZ en BTN, hebben de vakbonden uitgenodigd om het overleg weer op te pakken, de vakbonden zijn op de uitnodiging ingegaan.
Cao overleg VVT weer hervat

Maandag 7 juni komen de partijen bijeen. De vakbonden hadden op 1 april het CAO overleg afgebroken. Voornaamste breekpunt voor de bonden was de door de werkgevers voorgestelde nullijn. Na raadpleging van hun achterbannen zien de werkgevers mogelijkheden om tot een cao akkoord te komen. Omdat naast de salarisontwikkeling nog andere onderwerpen op tafel liggen, verwachten de werkgevers nog een aantal gesprekken nodig te hebben om overeenstemming te bereiken over een nieuwe cao.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine. 

Lees ook:

Bron: ActiZ/Foto: ANP/Marcel Antonisse

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.