Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sensire na Meavita-avontuur weer de wijk in

Thuiszorgorganisatie Sensire wil weer gaan werken met kleine zelfstandige teams in wijken. Nu de zorgorganisatie in de Achterhoek is afgesplitst van het moederconcern Meavita, wil ze de kleinschaligheid weer omarmen. Dat meldt het dagblad de Gelderlander.
Sensire na Meavita-avontuur weer de wijk in

Teams van hooguit vijftien personen moeten ervoor zorgen dat de verzorgenden zo min mogelijk last hebben van ‘onnodige en storende’ bureaucratie, aldus bestuurder Maarten van Rixtel in het dagblad. De klant zal volgens Van Rixtel merken dat er ‘meer aandacht is’.

Vacatures
In totaal wil Sensire honderdveertig wijkteams vormen, die zich in de wijken gaan vestigen. Bijvoorbeeld in schoolgebouwen. De zelfstandige teams worden ondersteund door de centrale organisatie. Per direct komen er honderd vacatures vrij voor (wijk-)verpleegkundigen en verzorgenden. De thuiszorgorganisatie draait op dit moment al proef met wijkteams in Wehl, Aalten en Montferland.

Meer weten? Lees dan ook de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

Bron: Dagblad de Gelderlander/Foto: ANP/Koen Suyk

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.