Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

PvdA tegen marktwerking in zorg

De PvdA keert zich definitief tegen verdere marktwerking in de zorg. Dat zei PvdA-leider Wouter Bos dinsdagavond tijdens een partijbijeenkomst in Almere.
PvdA tegen marktwerking in zorg

Demissionair minister Ab Klink van Volksgezondheid komt voor 1 april met nieuwe besluiten over meer marktwerking in de zorg. De PvdA is daar nu duidelijk tegen. ‘Het is niet nodig en niet verantwoord. Wat nodig is is een betere samenwerking tussen ziekenhuizen en zorgverzekeraars in plaats van concurrentie’, aldus Bos. ‘Winst hoort niet thuis in de zorg.’

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine. 

Bron: ANP/Foto: ANP/Phil Nijhuis

1 REACTIE

  1. dit is weer mosterd na de maaltijd,nu er door de marktwerking in de thuiszorg duizenden mensen clienten en thuishulpen de dupe zijn geworden en ondanks alle demonstraties de pvda nooit wilde luisteren naar de mensen op de werkvloer.
    nu zijn ze te laat,maar ja het is verkiezingstijd en dan is dit de manier om weer zieltjes te winnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.