Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nederland is elf ambassadeurs voor de gehandicaptenzorg rijker

Stel: je bent werkzaam in de gehandicaptenzorg, vindt het een prachtig vak en wilt dat graag laten zien aan anderen. Hoe pak je dat dan aan? En hoe zorg je ervoor dat je een zo groot mogelijk publiek bereikt? V&VN en BPSW riepen de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg in het leven, om professionals in de gehandicaptenzorg daarbij te helpen. De eerste elf ambassadeurs studeerden onlangs af en zijn er helemaal klaar voor om hun prachtige vak te vertegenwoordigen.
ambassadeurs gehandicaptenzorg
Foto: De afgestudeerde ambassadeurs
Premium

Eén van de afgestudeerde deelnemers aan de leergang Ambassadeurs gehandicaptenzorg is Tom Schoormans (35 jaar). Hij werkt al meer dan tien jaar bij zorginstelling SOVAK als persoonlijk begeleider, op een groep die dagbesteding organiseert voor mensen met autisme en gedragsproblematiek. Maar zijn carrière in de gehandicaptenzorg ging jaren daarvoor al van start. ‘Op mijn twintigste heb ik een voetbalteam voor mensen met een beperking opgericht’, vertelt hij. ‘Het groeide uit tot een voetbalteam van

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.