Vakkundig aan het werk: Het vuur in de broek hebben

Nog een maand en dan start weer La Grande Boucle, ofwel de Tour de France. Een lus van 3300 kilometer door Frankrijk, verdeeld over 21 etappes, met als hoogtepunt de rit naar de Alpe d’Huez waarin de renners ruim vijfduizend hoogtemeters overwinnen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Deelnemen aan deze wedstrijd, laat staan hem winnen, vraagt een uitgekiend samenspel van trainen, tactiek en materiaal. Waarbij de profs continu bezig zijn hun trainingsmethodes te verbeteren en hun voeding zo goed mogelijk daarop af te stemmen; een renner die dat niet doet, heeft in het peloton niets te zoeken.

Topsport

Ook werken in het domein Werk en Inkomen is topsport. Er komt veel kijken bij het naar werk begeleiden van werkzoekenden, met of zonder arbeidsbeperking. Het stellen van een goede diagnose, de keuze voor een aanpak, het onderhouden van contact met werkgevers en het beïnvloeden van het gedrag van

0
8

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.