Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Pasklaar: Het foute spreekwoord

Op zoek naar leuke, passende activiteiten voor je cliënten? De activiteitenkaarten van Pasklaar kunnen je hierbij helpen en inspireren. Pasklaar biedt online keuze uit meer dan 700 creatieve, recreatieve of educatieve activiteitenkaarten. De activiteiten zijn onderverdeeld in tien rubrieken. De kaarten zijn geschreven door collega- activiteitenbegeleiders en zijn daardoor zeer praktisch en eenvoudig toe te passen in de praktijk. Vakblad Dagbesteding publiceert elke maand een andere kaart.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41188-018-0162-5/MediaObjects/41188_2018_162_Fig1_HTML.jpg

Deze activiteit is geschikt voor jongeren en volwassenen met enige kennis van taal en spreekwoorden. De activiteit zal vooral ouderen aanspreken aangezien de meeste spreekwoorden vroeger veel werden gebruikt. Je zult merken dat het voorlezen van een fout spreekwoord vaak veel hilariteit oplevert. Zo stimuleert deze activiteit niet alleen de hersenen, maar zorgt deze ook voor veel plezier. Je kunt ook kiezen voor de variatie waarbij je samen met de

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.