Pasklaar: Annie M.G. Schmidt-middag

Op zoek naar leuke, passende activiteiten voor je cliënten? De activiteitenkaarten van Pasklaar kunnen je hierbij helpen en inspireren. Pasklaar biedt online keuze uit meer dan 700 creatieve, recreatieve of educatieve activiteitenkaarten. De activiteiten zijn onderverdeeld in tien rubrieken. De kaarten zijn geschreven door collega-activiteitenbegeleiders en zijn daardoor zeer praktisch, overzichtelijk en eenvoudig toe te passen in de praktijk. Vakblad Dagbesteding publiceert elke maand een andere kaart.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Deze middag is geschikt voor iedereen die van de versjes, liedjes en verhalen van Annie M.G. Schmidt houdt. Voor mensen die alleen passief willen deelnemen door te luisteren naar de versjes, verhalen en liedjes, maar ook voor deelnemers die actief meedoen, door bijvoorbeeld mee te zingen, samen herinneringen op te halen of aan de quiz mee te doen.

Wat is het doel?

  • Plezier beleven

  • Herinneringen delen met anderen

  • Genieten van het bekende, vrolijke en geestige werk van Annie M.G. Schmidt

  • Kennis testen of vergroten

Wat ga je doen?

Deze middag staat het werk en leven van Annie M.G. Schmidt centraal.

0
36

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.