Moeten we ook echt zo veel?

Professionals in zorg en welzijn zijn vaak mensen met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Zij 'moeten' veel en dat komt niet alleen door alle regelingen en protocollen in de hedendaagse zorg. Ze leggen zichzelf ook vaak veel op. Zij moeten hun werktijd goed benutten, cliënten zo optimaal mogelijk ondersteunen en gewaardeerd worden door collega's en leidinggevenden. Er is een manier om al dat 'moeten' terug te dringen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Eric ziet nu al op tegen zijn vakantie. Dat is eigenlijk wel raar, want vakanties zijn ooit ‘uitgevonden’ om tot rust te komen. Maar Eric is zo’n type dat altijd het onderste uit de kan wil, geen genoegen neemt met een leeg programma en alles uit zijn vakantie wil halen wat erin zit. Op zijn werk is Eric eigenlijk net zo. Als teamleider voelt hij zich super verantwoordelijk. Niet alleen voor zaken die bij zijn eigen rol als teamleider horen, maar eigenlijk bij alle activiteiten die door het team worden uitgevoerd. Eric werkt veel met lijstjes. Dat geeft hem overzicht

0
17

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.