#OMG: Fouten maken?

Op onze website delen bloggers regelmatig hun ergernissen, leermomenten en belevenissen. Een van deze bloggers is Elsbeth Kamphuis. In haar meest recente blog wenst ze iedereen een gelukkig faaljaar toe.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Elsbeth vindt dat we in 2017 veel fouten moeten maken. Want wie fouten maakt, durft iets nieuws te proberen en uitdagingen aan te gaan. En wie fouten maakt, leert hiervan. Ik was het met haar eens. Tot ik verder las. ‘Je bekwamen in de kunst van het falen vind ik echt iets voor het sociaal werk’, schrijft ze. Maar is dat wel zo? Juist als je werkt met kwetsbare mensen moet je volgens mij je best doen om fouten te voorkomen. De oproep om fouten te maken staat in schril contrast met bijvoorbeeld het driejarige ‘kofferbakmeisje’ Savanna. Zij werd in

0
27

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.