Congres: ‘Een professional wil voorkomen dat je je neus stoot’

Cora Postema werkte jarenlang als organisatieadviseur, en coach en kwam in 2009 terecht in de wereld van de zorg, als mantelzorger. Ze laat zorgverleners het ‘geweld van de goede bedoelingen’ zien.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Door een herseninfarct van mijn partner Wim in 2009 kwamen we ongewild en onverwacht terecht in de wereld van de gezondheidszorg. Voordat dit in ons leven gebeurde, werkte ik jarenlang als (organisatie-) adviseur in verschillende sectoren, vaak buiten mijn comfortzone. Dat vond ik verfrissend en prettig. Ik ben geen inhoudelijk expert, maar ik vond overal wel de kracht om mensen in beweging te krijgen. Ik zag en verbaasde me over hoe het er in de zorg aan toe gaat. Een wereld waar voor patiënten en hun naasten graag bedacht wordt wat goed voor ze is.

Het ziekenhuis had het

0
27

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.