Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

EDITORIAL Fysieke aanwezigheid

Hoewel het eenvoudig kan in de wereld van moderne communicatie heb ik besloten om hoofdredacteur Sophie van Hogendorp deze maanden niet lastig te vallen. Zij is met zwangerschapsverlof - vandaar dat u de eindredacteur op haar plaats aantreft in dit magazine. Ik ben ouderwets: verlof is verlof, de collega's moeten in staat zijn de voorkomende werkzaamheden samen zelf op te knappen.
HERMAN KEPPY Is eindredacteur van Zorg+Welzijn © Annemarijne Bax
Het zijn dezelfde geavanceerde communicatiemiddelen die dat in deze coronatijd mogelijk maken. Thuiswerken lukt, daarbij scheelt het reistijd, CO2-uitstoot en ook lichamelijke energie. Wel beginnen wij, zoals velen, inmiddels iets node te missen. Dat is de fysieke aanwezigheid van collega’s, net zoals wij het normale contact met vrienden en familie missen. We zijn nu eenmaal groepsdieren. De eigen deur niet uitgaan, zal onderdeel worden van het nieuwe werken, maar het blijft nodig om collega’s in
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.