Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Digitalia: I-ACT activeert na depressie

Nieuwe digitale ontwikkelingen, handige apps en gadgets voor het sociaal domein. Heb je tips? Mail dan: zorgenwelzijn@bsl.nl
Premium

Nieuwe versie app risicosignalering

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-017-0135-y/MediaObjects/41185_2017_135_Fig1_HTML.jpg

Met de app Risicoscan signaleren zorgmedewerkers eenvoudig en snel gezondheidsrisico’s bij ouderen. Door het doorlopen van een korte screening, kunnen allerlei gezondheidsrisico’s worden gesignaleerd.

De app Risicoscan is voor zorgmedewerkers in verpleeg- en verzorgingshuizen en voor thuiszorgmedewerkers. Risicosignalering is een belangrijk onderdeel van ouderenzorg.

De app bestond al, maar er is nu een nieuwe versie van de app Risicoscan van Zorg voor Beter beschikbaar voor

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Eindredacteur Zorg+Welzijn
Hans Versteegh (1969) is social media trainer en business-coach voor sociaal werkers, die worstelen met de professionele inzet van online media. 'Social media hebben mijn professionele isolement doorbroken'. In zijn 25 jaar als sociaal werker ontdekte hij al de voordelen van social media toen niemand daar nog mee bezig was. Zoals kortere lijnen met bewoners, collega’s en ketenpartners, grotere zichtbaarheid en netwerkcontacten warmer houden. Uiteindelijk leidde dit tot zijn eigen bedrijf, Welzijn 3.0. Hij heeft inmiddels vele sociaal werkers getraind en gecoacht en is betrokken bij verschillende innoverende initiatieven en samenwerkingsverbanden in welzijn, sociaal wijkteams, online hulpverlening en hoger onderwijs. Zijn thema’s: social media, ondernemend werken, profileren, digitale kloof en innovatie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.