Digitalia: Oscar Senior gaat de wereld rond

Sinds de invoering van de Oscar Senior app in juni 2016 is het gebruik fors gestegen, voornamelijk in het buitenland: in meer dan 70 landen wordt de app actief gebruikt door senioren.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Oscar Senior biedt ouderen de mogelijkheid om op een eenvoudige manier te communiceren met familie, vrienden en zorgverleners via tekst, fotoberichten en beeldtelefoon in het eigen land en in het buitenland. In de nieuwste release kunnen beheerders een gesprek opzetten voor de senior en kunnen gebruikers de eigen nieuwsbron kiezen. Oscar Senior is voor ouderen gratis te gebruiken, de app is te downloaden op de App Store en Google Play.

Oscar Senior kan ook op afstand worden beheerd door een familielid via tablet of smartphone. Door de grote knoppen en eenvoudige navigatie kan iedere senior gemakkelijk naar de verschillende functionaliteiten

0
39

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.