Digitalia: Check je gezondheid op ieder moment van de dag

Nieuwe digitale ontwikkelingen, handige apps en gadgets voor het sociaal domein. Heb je tips? Mail dan: zorgenwelzijn@bsl.nl

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Apple CareKit werd in maart aangekondigd en is nu al verkrijgbaar voor app-ontwikkelaars in de gezondheidszorg. CareKit heeft vier modules die ontwikkelaars in apps kunnen verwerken. Met Care Card kunnen patiënten hun medische informatie bekijken. Met de Symptom and Measurement Tracker registreer je gevoelens en symptomen die optreden. Daarnaast is er een Insight Dashboard, waarop je kunt zien hoe de behandeling verloopt en welke medicatie er is voorgeschreven.

Als laatste is er Connect, waarmee patiënten gegevens kunnen delen met vrienden, familie en behandelaars. Volgens Apple zijn de eerste ontwikkelaars al bezig met het maken van apps op basis van het

0
14

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.