COLUMN Beter of slechter?

Ik steek het niet onder stoelen of banken. Veel mensen die mij een beetje kennen, weten het dus ook. Ik heb drie kinderen. De oudste is een jongen van 10 en hij is 'klassiek autist'. Als je de film Rainman met Tom Cruise en Dustin Hofman hebt gezien, dan weet je wat dat betekent. Mijn zoon is een kleine Dustin Hofman.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Mijn kritische houding en drive in mijn werk in het sociaal domein komt hier vandaan. Altijd weer stel ik mij de vraag: wat wij hier nu bespreken, zouden mensen als mijn zoon en ik daar beter of slechter van worden?

Waar ik mij vaak positief over verbaas, is het aantal mensen dat ook die drive heeft. En daar dan ook echt wat mee doet. Afgelopen zaterdag haalde mijn zoon zijn ‘internationaal zwemcertificaat afstandszwemmen’. Dat is een opmaat naar een A-diploma. Uiteraard ben ik als vader supertrots. Tijdens de zwemles een week voor het afzwemmen raakte ik in gesprek met de

0
22

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.