Binnenhof van buitenuit: De Nederlandse arbeidsmarkt tot 2022

Op 18 december 2017 hebben minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de kabinetsreactie op het rapport ‘De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022’ naar de Tweede Kamer gestuurd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

DOOR Mark Geers

Het onderzoek is verricht door het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA).1 De kabinetsreactie op dit ROA-onderzoek is tijdens de Regeling van werkzaamheden van 5 december 2017 gevraagd door het lid Klaver (Groen Links). Het ROA ontwikkelt in het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA) tweejaarlijks een raming voor de verwachte ontwikkeling van de Nederlandse arbeidsmarkt op de middellange termijn. De verwachte ontwikkelingen worden verbijzonderd naar bedrijfssector, beroepsklasse en opleidingsniveau. In het op 4 december 2017 verschenen rapport ‘De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022’ geeft ROA een raming van de verwachte ontwikkeling van de Nederlandse arbeidsmarkt in

0
32

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.