Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leren en verbeteren ondanks de waan van de dag; hoe doe je dat?

Leren en verbeteren is essentieel voor professionals in het sociaal domein. Toch is het voor velen geen vanzelfsprekend onderdeel van de werkweek. Hoe komt dat? Kennisorganisatie Vilans identificeerde de knelpunten in de ouderenzorg en draagt mogelijke oplossingen aan.
Leren en verbeteren vraagt om gezamenlijke reflectie en een sterke leercultuur, aldus onderzoekers Marloes Keulemans en Mieke van Hamersveld van Vilans.
Premium

Vilans publiceerde recentelijk het onderzoek ‘Leren en verbeteren in de langdurende ouderenzorg’. In deze publicatie onderzoekt de kennisorganisatie hoe leren en verbeteren een vanzelfsprekend onderdeel van het werkproces kunnen worden. Bij veel organisaties is dat namelijk nog niet het geval. ‘Er zijn zeker organisaties die het onderwerp goed oppakken’, zegt Marloes Keulemans, adviseur leren & ontwikkelen bij Vilans. ‘Maar er valt nog een wereld te winnen.’

‘Dit is

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.