Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kleurrijk Welzijn in Amsterdam

Zorg + Welzijn-fotografe Claudia Kamergorodski en jongerenwerker Michelle Jacobs poseren bij de opening van de tentoonstelling Kleurrijk Welzijn in de Centrale Bibliotheek van Amsterdam. Kleurrijk Welzijn is een website en een reizende fotoexpositie die 16 welzijnswerkers in beeld en verhaal portretteert. De tentoonstelling reist nog het hele jaar door Nederland.
Kleurrijk Welzijn in Amsterdam

Na exposities in onder meer Zwolle, Weert, Vlissingen en Gouda zijn de foto’s en verhalen van welzijnswerkers nog te zien in Hengelo, Eindhoven, Arnhem, Assen, Utrecht en het Ministerie van VWs in Den Haag. In de Amsterdamse bibliotheek is de tentoonstelling tot 3 april.

Zilveren Pluim 
In februari ontvingen van de initiatiefnemers – Oranje Fonds en kennisinstituut MOVISIE – de Zilveren Pluim voor de website Kleurrijk Welzijn. Dit is de aanmoedigingsprijs van ASN Bank en stichting Art. 1 voor aanstormend mediatalent of uitzonderlijke media-initiatieven die een positieve invloed hebben op de beeldvorming over de multiculturele samenleving

Links: Website Kleurrijk Welzijn, Tentoonstelling Kleurrijk Welzijn en Fotoreportage Kleurrijk Welzijn bij de OBA

Lees ook: Zorg + Welzijn, Betrokken professionals

Meer weten? Lees dan ook de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.