Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis webinar leren profileren

Nu door de transities alles op zijn kop staat, is het belangrijk dat jouw klanten en opdrachtgevers zien wat jij doet en waar jij voor staat. Zorg + Welzijn en Anneke Krakers gaan je hierbij helpen met een gratis webinar.
Gratis webinar leren profileren
Foto: Anneke Krakers

Vraag jij je ook wel eens af hoe je beter zichtbaar kunt worden in het werkveld? Veel professionals in zorg en welzijn vinden het moeilijk om zich te profileren, want het betekent letterlijk: de aandacht op jezelf richten. En dat geeft al gauw het gevoel dat je met jezelf te koop loopt. Toch is er een vriendelijke en zachte manier waarop ook jij aan de slag kunt met je profilering. Jouw passie is daarbij je geheime wapen.

Webinar

Zorg + Welzijn gaat samen met Anneke Krakers jou helpen met behulp van een webinar. Dat is een workshop die je online bij kunt wonen. Anneke is al sinds jaar en dag een van onze bloggers en geeft regelmatig workshops tijdens onze events. Passie en wat het doet voor jouw profilering, is een van haar favoriete onderwerpen. Ze gaat er ook over spreken tijdens het Zorg + Welzijn jaarcongres. Maar nu kun jij in dit webinar vast een voorproefje krijgen.


Het webinar is op dinsdag 26 augustus van 10.00 – 11.00 uur.

Niet iedereen kan meedoen, er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden. Is het gelukt? Dan krijg je van ons nog een reminder en dan zit je hopelijk op dinsdag 26 augustus om 10.00 uur klaar voor Annekes online workshop. (Natuurlijk kun je ook met meer collega’s achter je computer gaan zitten.)


Meld je hier aan voor het webinar Profileren met passie >>

Is het de eerste keer dat je mee doet met een webinar? Misschien zie je op tegen de techniek, maar dat is niet echt nodig. Wat je nodig hebt om in te loggen is een vrije internetverbinding (dus niet afgeschermd door het systeembeheer) en een computer/laptop/tablet waar geluid uit komt. Dit kun je testen door bijvoorbeeld een filmpje met geluid te bekijken via youtube. Hoor je geluid? Dan gaat het met het webinar ook lukken.

 

Anneke geeft een workshop tijdens het Zorg + Welzijn jaarcongres op 11 september. Meer weten over de sprekers en de workshops deze dag? Kijk dan hier voor het programma en inschrijven >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.