Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geen vertrouwen in bestuurder Thuiszorg Groningen

De ondernemingsraad van Thuiszorg Groningen heeft het vertrouwen opgezegd in bestuurder Filia Kramp, zo meldt het Dagblad van het Noorden. Er heerst onrust onder het personeel na een brief aan alle vierduizend medewerkers over nieuwe arbeidscontracten.
Geen vertrouwen in bestuurder Thuiszorg Groningen

In 2009 kwam Thuiszorg Groningen in grote financiële problemen. Wanbeleid van zorgorganisatie Meavita, waar de thuiszorgorganisatie onderdeel van was, kostte miljoenen. Thuiszorg Groningen kon blijven voortbestaan, zo besloot de Tweede Kamer mei 2010 naar aanleiding van een motie van de SP.

Sponsor
Halverwege vorig jaar trad Filia Kramp aan. De thuiszorgorganisatie kwam daarna onder meer in het nieuws door het sponsorcontract met FC Groningen voor een bedrag van 80.000 euro. Volgens de ondernemingsraad gaan er sinds het aantreden van Kramp veel zaken mis bij de organisatie, zo stelt de krant. Vanavond is er een personeelsbijeenkomst bij Van der Valk in Zuidbroek.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn  Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Volg Zorg+Welzijn op Twitter

Bron: Dagblad van het Noorden

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.