Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frankelandgroep is beste werkgever in de zorg

Tijdens het Beste Werkgevers Event op dinsdag 4 oktober werd zorginstelling Frankelandgroep uitgeroepen tot Beste Werkgever in de zorg 2016. Stichting Sint Jozefoord en Buurtzorg Nederland eindigden op plek 2 en 3.
beste-werkgever.jpg
Tijdens het Beste Werkgevers Event op dinsdag 4 oktober werd zorginstelling Frankelandegroep uitgeroepen tot Beste Werkgever in de zorg 2016.

Effectory en Intermediair hebben voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. In totaal deden 100 zorgorganisaties mee aan het onderzoek. Gemiddeld kregen zij een 7,0. Van de 100 beoordeelde zorgorganisaties, scoorden er 51 boven het branchegemiddelde van een 7,0. Dit gemiddelde cijfer is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers van de deelnemende organisaties.

Duidelijke winnaar

Frankelandgroep scoort met een 8,9 niet alleen ruim boven het gemiddelde, maar laat ook de nummers 2 en 3 duidelijk achter zich. Stichting Sint Jozefoord bezet de tweede plaats met een Beste Werkgevers Score van 8,6. Op de derde plaats staat Buurtzorg Nederland, dat met een 8,5 de top 3 completeert.

Effectory en Intermediair hebben de drie genomineerden voor de titel Beste Werkgever in de categorie zorg bekendgemaakt. Buurtzorg Nederland, Frankelandgroep en Stichting Sint Jozefoord vormen de top 3. Lees meer >>

Terecht gewonnen

Ben de Koning, bestuurder van Frankelandgroep, reageerde enthousiast:  ‘Met heel goede medewerkers is het niet zo moeilijk om de beste te zijn. Wij zijn heel blij en trots. We hadden er stilletjes op gehoopt, maar als het dan echt zo goed uitvalt, is het toch een feestje. Het is net als met voetbal. Als je aan het eind van het seizoen bovenaan staat, heb je terecht gewonnen.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.