Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Don wordt directeur bij Leger des Heils

Hans-Martin Don, nu nog wethouder in Eindhoven, keert als directeur terug bij het Leger des Heils. Hij wordt vanaf 1 april verantwoordelijk voor deze organisatie in Noord-Brabant en Limburg.
Don wordt directeur bij Leger des Heils

Don kondigde in juli zijn vertrek als wethouder in Eindhoven aan. Naast het gemeentelijke beleid op het gebied van sociale zaken, welzijn en gezondheidszorg was hij ook verantwoordelijk voor de financiën van de stad en voor het personeels- en organisatiebeleid. Voor hij wethouder werd, werkte hij zeven jaar als projectleider bij het Leger des Heils in Eindhoven.

Koepel
In september werd Don al benoemd tot eerste voorzitter van de Landelijke Koepel voor Wmo-raden. Deze vereniging is vorig jaar opgericht om de belangen van plaatselijke WMO-raden te behartigen.

Wmo
Tijdens het Wmo-congres ‘Welzijn Nieuwe Stijl’ op 24 september 2009 legde Don aan Z+W uit wat hij onder goed welzijnswerk verstaat: directe interactie met de klant, instellingen die samenwerken en gemeentebeleid dat de vragen van cliënten als uitgangspunt neemt.

Meer weten? Lees dan ook de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

Bron: Omroep Brabant/Foto: gemeente Eindhoven

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.