Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Burgerinitiatieven cruciaal voor herstel in sociaal domein

Mariët Ebbinge
Mariët Ebbinge
De zus van journalist Mariët Ebbinge is een vrouw met een verstandelijke beperking; ze heeft het syndroon van Down. Mariët is haar mentor en nauw betrokken bij de zorg van haar zus. In haar blogs schrijf ze over haar ervaringen met haar zus en over alle veranderingen in de zorg waarmee haar zus te maken krijgt.
Aan het begin van de coronacrisis ontstonden in korte tijd honderden sociale initiatieven. De meeste van deze initiatieven laten zien dat een gerichte aanpak van sociale problemen op wijkniveau door vrijwilligers heel succesvol kan zijn.
Foto: Flickr
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Zorgwelzijn.nl een week gratis op proef. Na een week stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 850 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

1 REACTIE

  1. Hallo Mariët,

    Goed artikel over de cruciale rol van burgerinitiatieven in het hertel in sociaal domein. http://Www.sterk.brabant.nl brengt Brabantse bewonersinitiatieven en impactondernemingen samen. We zijn een platform waar vraag en aanbod samenkomt en dat zorgt voor uitwisseling van kennis, inspiratie en ervaringen. Zo pogen we blijvend bij te dragen aan een sociaal veerkrachtig Brabant, waarin iedereen meetelt en meedoet.

    In het kader van deze initiatieven informeren en inspireren, zou ik je artikel graag delen. Omdat het een Premium artikel is, vroeg ik me af of dat zo maar kan.

    Hartelijke groet, Esther

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.