Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lessen voor wijkteams: uitnodiging voor de finale

Het is bijna zomer! Voor de wijkteams die op 1 januari zijn begonnen zit de eerste helft erop. Ben jij tevreden als je terugkijkt?
Anneke Krakers

Het kan niet anders dan dat je veel voor je kiezen hebt gekregen. In het afgelopen half jaar heb ik als blogger met je meegedacht en je veel tips gegeven. Hier staan de lessen nog eens op een rijtje (les 1 over Facebook voor je team is het vaakst gelezen).

Les 1 voor wijkteams: Facebook

Les 2 voor wijkteams: Eerst jij, dan wij

Les 3: Hoe verwelkom jij je klanten?

Les 4: Wat is er te koop?

Les 5: Concurreren in de wijk

Les 6: Inspiratie en innovatie

Er volgt zo een lange periode waarin er niet zoveel gebeurt. Natuurlijk hebben jij en je collega’s afspraken gemaakt over de bezetting in de zomer. Zodat wijkbewoners niet voor een dichte deur staan.

Wat nog fijner is, is om met vakantie te gaan terwijl je al een strak plan klaar hebt voor de tweede helft van het jaar. Een plan waar je blij van wordt zodat je na je vakantie uitgerust en met veel zin weer gaat beginnen.

In deze finale les wil ik je daarbij graag helpen. En omdat de 500 woorden van een blog daarvoor niet genoeg zijn wil ik je uitnodigen voor een live online finale les speciaal voor de lezers van Zorg en Welzijn. In deze les krijg je tips voor je plan als het gaat om marketing en profilering.

Je kunt alleen meedoen maar nog leuker is het samen met je hele team. De finale les is op donderdag 25 juni van 9.30-10.30 uur. Gewoon lekker vanuit je eigen buurthuis, kantoor of thuis. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet met een internetverbinding en waar geluid uit komt. Mocht je verhinderd zijn dan is geen man overboord. Meld je gewoon aan en ik stuur je dan de opname toe.

Je kunt je hier aanmelden >> Ik hoop je op 25 juni te spreken.

Vorig artikelWat ik als sociale professional nodig heb
Volgend artikelMensen zijn ook nummers
Anneke Krakers (1962) is maatschappelijk werker en jarenlang directeur geweest van Welzijn Rivierstroom. Sinds 2006 is ze zelfstandig trainer en coach, de laatste jaren vooral voor leidinggevenden over de thema's leven, liefde, loopbaan en leiderschap. Anneke blogt over persoonlijk leiderschap, moed, keuzes maken, vijftigers. www.krakers.org

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.