Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

27 mei – Wmo congres: maatwerk ontleed

De AWBZ biedt confectie: je hebt beperking x, dus je krijgt een x bedrag of x behandeling. Kernbegrip in de Wmo moet zijn 'maatwerk'. Op basis van een goed gesprek tussen professional, cliënt en eventueel netwerk wordt vastgesteld hoe de ondersteuning van de cliënt ingericht wordt. De ambitie klinkt prachtig, de werkelijkheid is taaier.
27 mei - Wmo congres: maatwerk ontleed

Maar wat is een ‘goed gesprek’ tussen professional, cliënt en netwerk eigenlijk? En welke hindernissen zijn er hoe dan ook bij het organiseren van maatwerk en wat kunnen we daaraan doen?

Wmo congres 2014

Deze en andere relevante vragen worden behandeld in het eerste Nederlandse congres waarin het kernwoord van de transities: Maatwerk in het sociale domein, centraal staat en kritisch en constructief door deskundigen en u besproken wordt.

U krijgt de meest actuele informatie en concrete ontwikkelingen te horenU bespreekt concrete uitgewerkte methodes voor in de praktijk en de visie voor de toekomstU gaat leren van ervaringen van vakgenoten

Gedurende een dag van lezingen en praktische workshops krijgt u inspiratie voor de toekomst. Na het bijwonen van deze dag bent u daadwerkelijk dichter bij uw doel: het leveren van maatwerk.

 

Ga naar reedbusinessevents.nl voor meer informatie over het programma en inschrijven >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.