Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zeeuws steunpunt zorgboerderijen van start

Zorgboerderijen, zorgzoekers en instellingen kunnen sinds kort met al hun vragen terecht bij het Zeeuws Steunpunt Landbouw & Zorg. Het steunpunt is een initiatief de Stichting Zorgboerderijen Zeeland in het kader van het project Landbouw en zorg Zeeland: op weg naar een zorgeloze toekomst.
Zeeuws steunpunt zorgboerderijen van start

Het steunpunt heeft de vorm van een telefonisch loket. Medewerkers van de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie (ZLTO), met de Provincie Zeeland financier van het project, beantwoorden vragen over bijvoorbeeld het starten van een zorgboerderij. Ook verstrekt het steunpunt een informatiepakket over bijvoorbeeld budgetten, samenwerkingsovereenkomsten, de voordelen van zorgboerderijen en het vinden van zorgboeren.

Doel van het

Zeeuws Steunpunt Landbouw & Zorg

is de ontwikkeling van een professionele sector landbouw en zorg in die provincie. Zorgboeren in spe kunnen er ook terecht voor onder meer advies, begeleiding en promotie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.