Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vooruitblik 2022 deel 5: ‘We moeten van hyperspecialisme naar samen leren in de ggz’

Na een rumoerig jaar vol coronamaatregelen is het nieuwe jaar inmiddels van start gegaan. Wordt het een fris begin of vooral een voortzetting van huidige trends en ontwikkelingen? We vragen het aan deskundigen uit verschillende werkvelden in het sociaal domein. Vandaag: René Keet, psychiater bij GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) en directeur van de bijbehorende FIT-Academy, over de ggz.
Premium

René Keet draait al jaren mee in de ggz in Nederland. Als directeur van de FIT-academy bij GGZ NHN is hij verantwoordelijk voor trainingen en coaching-trajecten rondom community mental health. Daarnaast is hij psychiater in de regio Noord-Holland-Noord en voorzitter van het European Community Mental Health Services-netwerk. Voor het nieuwe jaar ziet hij drie belangrijke thema’s en aandachtspunten waar de ggz-sector mee te maken zal krijgen of mee aan de slag moet. Sociaal leren,

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.