Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stem nu op jouw favoriete Sociaal Werker van het Jaar!

Zorg+Welzijn en FCB zijn weer op zoek naar de Sociaal Werker van het Jaar. Uit de 27 voordrachten heeft de vakjury drie genomineerden gekozen: Shailesh Ramnath, Sjef van der Klein en Habiba Chrifi-Hammoudi. Wil je meebepalen wie de titel wint? Breng dan voor 13 maart 12.00 uur je stem uit.
Sociaal werkers op een rij

Het kan weer: stemmen op jouw favoriete Sociaal Werker van het Jaar. Van iedere genomineerde sociaal werker is een filmpje gemaakt om te laten zien wie ze zijn en waarom ze genomineerd zijn voor de titel. Op de verkiezingspagina zijn de filmpjes te bekijken en kun je via een poll je stem uitbrengen op degene die volgens jou de titel het meest verdient.

Genomineerden

Tot 1 december konden sociaal werkers genomineerd worden voor de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2018. Uit de 27 inzendingen koos de jury, onder voorzitterschap van Marijke Vos, drie sociaal werkers: Shailesh Ramnath, kinderwerker bij Voor welzijn in Den Haag, Sjef van der Klein, sociaal werker bij ContourdeTwern in Tilburg en Habiba Chrifi-Hammoudi, mantelzorgconsulent/coördinator bij U Centraal in Utrecht.

Stemmen

Wie van deze drie genomineerden er uiteindelijk vandoor gaat met de titel Sociaal Werker van het Jaar, wordt voor de helft bepaald door de stemmers op poll en de bezoekers van de Dag van de Sociaal Werker op 14 maart in Ede. De jury bepaalt voor de overige vijftig procent wie uiteindelijk de winnaar wordt.

Sociaal Werker van het Jaar 2018: en dan?

De winnaar van de verkiezing is een jaar lang als Sociaal Werker ambassadeur van het vak en de branche en wint een paar mooie prijzen. Bovendien is de winnaar jurylid bij de volgende verkiezing, om dan weer het stokje door te geven, zoals nu Mariska Overgaag (Sociaal Werker van het Jaar 2017) gaat doen aan één van deze drie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.