Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SER Jongerenplatform wil problemen van jongeren aanpakken, en wel nu

Jongeren worstelen met grote mentale druk, krijgen slecht onderwijs en hun positie op de arbeidsmarkt is lastig, zeker als ze kwetsbaar zijn. Dat concludeert het SER Jongerenplatform in een recent rapport: “Veelbelovend”. Professionals en beleidsmakers moeten de eerste stap zetten om de problemen samen met jongeren aan te pakken, zegt Maurice Knijnenburg voorzitter van het Jongerenplatform.
Foto: FotoDuets / Getty Images / iStock
Premium

De achterstand van jongeren is gegroeid, concludeert het SER Jongerenplatform in de verkenning “Veelbelovend”. De situatie is sinds de vorige Verkenning, twee jaar geleden, nog eens verslechterd. Wat is er gebeurd, of beter wat niet? ‘Een cocktail van giftig beleid heeft de situatie van jongeren verergert’, zegt Maurice Knijnenburg, voorzitter van het SER Jongerenplatform. ‘Er zijn zo veel meer onzekerheden in het leven van jongeren bij gekomen, waardoor de belemmeringen die we twee jaar

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een Zorg+Welzijn kennismakingsabonnement voor slechts € 15. Na twee maanden stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online alle artikelen uit Zorg+Welzijn magazine lezen
  • Toegang tot meer dan 900 zinvolle dagbestedingsactiviteiten

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.