Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NU’91: ‘Eindbod CAO VVT waardeloos’

NU'91 voert maandag actie om werkgevers duidelijk te maken dat verpleegkundigen en verzorgenden 'waarde(n)volle arbeidsvoorwaarden' verdienen. Samen met de andere bonden wees NU'91 het eindbod voor de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) van werkgevers ActiZ en BTN af.
NU'91: 'Eindbod CAO VVT waardeloos'

Volgens de bond zouden werknemers er op het gebied van inkomen, scholing en levensfaseregelingen sterk op achteruit gaan als dit bod geaccepteerd zou worden. NU’91 wil dat er beter pakket arbeidsvoorwaarden komt, om de sector aantrekkelijk te maken voor zittende en nieuwe medewerkers.

Actie
NU’91 behartigt de beroepsinhoudelijke en beroepsvoorwaardelijke belangen van 24.000 gezondheidszorgers. De huidige CAO loopt tot maart 2011. Om de werkgevers op andere gedachten te brengen voert de bond vanaf maandag actie. Actienieuws is te vinden op: www.waardenlozecaovvt.nl

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine. 

Bron: NU’91

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.