Wisselcolumn: Pleidooi voor gedeelde verantwoordelijkheid

Op 20 november 2018 viel hij op de mat: de brief van Staatssecretaris Van Ark inzake de uitwerking van een Breed offensief om meer mensen met een beperking aan het werk te helpen. En eerlijk is eerlijk: het is op zich een prima brief, de houding is goed.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Daarbij is de staatssecretaris niet blind voor het feit dat de vertreksituatie van partijen soms verschilt. Zij laat de ruimte om in de uitwerking nader tot elkaar te komen. In de G40 themagroep sterke keten van leren, werken en ondernemen is het merendeel van de G40 wethouders Werk en Inkomen vertegenwoordigd. Zij geven met hun input een belangrijke bijdrage aan het formuleren van de vertreksituatie van de grote gemeenten, die ik vervolgens als voorzitter in diverse gremia uitdraag.

Eén van de activiteiten van het brede offensief is Perspectief op Werk. Doel daarvan is om mensen vanuit de bijstand en de

0
7

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.