Wisselcolumn: Op papier ziet ’t er mooi uit…

Het wordt mij erg lastig gemaakt wanneer ik iemand met een arbeidsbeperking in dienst wil nemen.’ Dit krijg ik vaak te horen van werkgevers.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Op papier lijkt het mooi geregeld, maar in de praktijk lopen ze tegen allerlei belemmeringen aan. Soms vraag ik me echt af of ondernemers en kandidaten wel centraal staan bij de uitvoering van de Banenafspraak.

Aan goede wil in de 35 arbeidsmarktregio’s geen gebrek, merk ik. Veel bestuurders, managers en medewerkers zijn bereid om knelpunten aan te pakken. Waarom lukt het dan zo slecht om het beleid regionaal te harmoniseren? Neem een grote ergernis van werkgevers: het ontbreken van één aanspreekpunt. Zij worden nog steeds bezocht door diverse accountmanagers van publieke organisaties. Ook komt het geregeld voor dat gemeenten alleen

0
12

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.