Waarom steeds meer gemeenten schuldhulpverlening aan ondernemers aanbieden en vergoeden

In 1994 startte ik een bedrijf met de volgende missie: alle kleine ondernemers helpen bij het regelen van hun schulden en perspectief bieden. Inmiddels hebben we zo’n 36.000 ondernemers en ex-ondernemers bijgestaan bij het regelen van hun schulden. Wat zijn de ervaringen, lessons learned en wat zijn de ontwikkelingen en trends?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In 1994 waren het Spartaanse tijden voor de ondernemer met schulden, maar ook voor mij als schuldhulpverlener. Waar vond ik die ondernemer met schulden en hoe vond de ondernemer met problematische schulden mij? Met alleen een juridische achtergrond en weinig kennis van marketing, plaatste ik een advertentie in een landelijk dagblad: Ondernemer met schulden? Bel mr. J.J. Zuidweg. Zo bereikte ik het eerste jaar zo’n 35 ondernemers en het tweede jaar maar liefst 40. Veel zaken om in mijn eentje af te handelen, maar een prima start en voldoende om ook de lasten te betalen en te

0
52

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.