Venray in verandering: Houd het klein

Bijna vijf jaar lang volgde Stan Verhaag voor Zorg+Welzijn hoe Venray de decentralisaties in het sociaal domein invult. Wat blijft hem bij?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Venray. Dat leek hoofdredacteur Piet-Hein Peeters weer eens wat anders dan het zoveelste artikel of de zoveelste serie over de Randstad. Venray, hoe verzin je dat? Het is dat ik er woon en Peeters en ik elkaar enigszins kenden, anders had hij het vermoedelijk nooit verzonnen.

‘Venray in verandering’ werd een serie persoonlijke observaties van hoe Venraynaren omgaan met de gevolgen van de decentralisaties. Het ging alleen nog maar over burgers en professionals – eigenlijk zoals het in het echt ook zou moeten zijn. Drie momenten die indruk op me maakten en die wellicht iets zeggen over Venray in verandering.

0
12

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.