Redactioneel: Samen

‘Wie moeten we bellen als het toch weer verkeerd gaat?’ Eerlijk zinnetje in de eerste aflevering over een regieteam in Nijmegen dat vanaf dit nummer door Cindy Cloïn wordt gevolgd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Piet-Hein Peeters

Ze pakte de koe maar gelijk bij de hoorns. Het verhaal van Sandra, wankelend tussen opname en ambulante ondersteuning bij haar thuis, zal bij veel professionals herkenning oproepen. En die vraag, van de wijkagent, dus ook.

Wat ze daar in Nijmegen goed doen, is dat ze samenwerken. En dan niet ‘samenwerken’ als in: beleidsmakers en leidinggevenden die keurig belijden dat er samengewerkt moet worden. Nee, samenwerken als in: de woonconsulent van de corporatie die een oogje in het zeil houdt en de ggz-professional die zegt ‘signalen serieus te nemen en zo nodig aan de deur te staan’. Natuurlijk, er zal

0
26

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.