Column IPW: Persoonlijke band of FTE?

John zit in detentie. Omdat hij zijn buren met veel geweld heeft bedreigd. Die bedreiging stond niet op zich. John heeft al een paar jaar conflicten met zijn buren, hij bedreigt hulpverleners en veroorzaakt geluidsoverlast.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41185-017-0168-2/MediaObjects/41185_2017_168_Fig1_HTML.jpg

Na jaren van trauma en dakloosheid heeft hij vijftien jaar geleden dit huis gekregen. Het ging lang goed met John. Hij had drie hulpverleners die hij vertrouwde en op den duur zelfs als vrienden ging zien. Tot de dag dat hun team werd opgeheven. Hij kreeg nieuwe hulpverleners die hij niet kende en niet vertrouwde. Hij viel terug in zijn oude gedrag en kreeg snel ruzie met de buurt en hulpverleners. Zelfs een nieuw specialistisch team kon John niet helpen. De onrust nam toe totdat hij vorige week over de schreef ging bij zijn buren.

Of neem Dimitri. Die na

0
46

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.